طراحی نقشه فاز 2
ساخت ساختمان در هرکجای دنیا نیازمند در دست داشتن نقشهای است که بهطور دقیق مشخص کند که هرکدام از قسمتهای این ساختمان مسکونی یا تجاری باید در کدام ناحیه قرار گیرد. طراحی هر سازهای نیازمند سپری کردن یک سری مراحل مهم است که یکی از این مراحل طراحی نقشه فاز ۲ است.
بعدازاینکه ایده اولیه طراحی یک ساختمان در ذهن فرد شکل میگیرد، بر روی کاغذ پیاده میشود تا به یک ساختمان فوقالعاده تبدیل شود. بهطورکلی میتوان گفت طراحی هر نقشه شامل سه مرحله مهم و اساسی است که عبارتاند از طرح شماتیک، دستور نقشه، طراحی نقشه معماری و طراحی نقشه فاز 2.
اهمیت زیاد مرحله آخر باعث شده است تا تصمیم بگیریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم. قبل از اینکه وارد بحثهای تخصصی در رابطه با طراحی فاز ۲ شویم لازم است تا با دو گزینه اول نیز کمی آشنایی داشته باشیم به همین دلیل در انتها بهصورت مختصر اطلاعاتی در این زمینه ارائه میدهیم.
انواع نقشه فاز دو معماری
نقشههای فاز دو معماری خود به سه دسته تقسیمبندی میشوند که هرکدام نسبت به دیگری از تفاوتها و شباهتهایی برخوردار است. انواع نقشه فاز دو معماری عبارتاند از:
سیستمهای الکترونیکی در تمامی منازل از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند و بسیار موردتوجه قرار میگیرند.
همین موضوع باعث میشود تا نقشههای تأسیسات الکترونیکی از جایگاه خاص و ویژهای برخوردار باشند. در هنگام تنظیم این نقشه متخصصان تأمین انرژی و سیستمهای گرمایشی و سرمایشی منزل را برنامهریزی میکنند. به عبارتی میتوان گفت هنگامیکه تمامی قسمتهای ساختمان شما مشخص شد، متخصصان با تنظیم نقشههای تأسیسات الکترونیکی سعی میکنند تا سیستمهای برقی، گرمایشی، سرمایشی و همچنین تنظیم انرژی در مکان را مشخص کنند.
نقشههای فاز 2 تأسیسات مکانیکی
نقشههای تأسیسات مکانیکی نیز از نقشههای بسیار مهمی هستند که در دسته نقشههای فاز دو معماری قرار میگیرند. این نقشهها تمامی اطلاعات لازم در رابطه با نقشههای لولهکشی ساختمان اعم از سیستمهای سرمایشی و گرمایشی، سرویس بهداشتی، فاضلاب و آشپزخانه، کانالهای دودکش، بخاری و شومینه و غیره را در اختیار سازندگان قرار میدهند.
سازندگان و مدیران اجرایی پروژههای معماری با استفاده از نقشههای تأسیسات مکانیکی میتوانند به ساخت تأسیسات مکانیکی سازه بپردازند به همین دلیل طراحی این نقشه در فاز 2 معماری لازم و ضروری است.
نقشههای فاز ۲ سازه
طراحی نقشههای فاز ۲ سازه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. چراکه در این مرحله تمامی جزئیاتی که در فاز صفر و یک آشکار نیست، مشخص و هزینهها تخمین زده میشود. به عبارتی میتوان گفت بدون وجود این نقشه نمیتوان هزینههای تقریبی را مشخص کرد. این نقشه پس از تهیه و تنظیم باید با سایر نقشههای اجرایی تطابق داده شود تا درنهایت برنامهریزی مشخصی برای انجام پروژه صورت گیرد. گروه مهندسی آروینس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه طراحی نقشه های فاز ۲ سازه میباشد. و همانطور که در ادامه نیز توضیح داده میشود طراحی نقشه برقی و مکانیکی نیز توسط گروه مجرب و با تجربه ما انجام میگردد.
نقشههای فاز ۲ ساختمان شامل چه مواردی میشود؟
نقشهها در فاز دو بهصورت کامل ترسیم و به کارفرما ارائه داده میشوند. از مهمترین نقشههای اجرایی در این فاز مهم میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد: فهرستی از نقشههای فاز دو، پلان موقعیت ملک، پلان موقعیت درختان، پلان تأسیسات الکترونیکی، مکانیکی و فاز دو بام، پلان اندازهگیری و تیرریزی، پلان مخصوص نعل درگاه و سقف کاذب، کدگذاری، برشها و نماها، پلان مبلمان، کفسازی، کرسیچینی و فونداسیون، بزرگنمایی پلهها، سرویس بهداشتی و غیره. جهت اطلاعات تکمیلی درباره نقشههای فاز 2 ویدئوی زیر را مشاهده نمایید.
مراحل تهیه نقشه های فاز 2
مراحل طراحی نقشه های فاز ۲ سازه شامل مراحل زیر است که در ادامه به توضیح هر یک میپردازیم:
3- پلان خرپشته
2- نقشه طبقات به تفکیک هر طبقه
1- نقشه محوطه (سایت پلان)
6- نقشه های مربوط به جزئیات اجرایی فضاها و جزئیات ساختمانی و جدول نازک کاری
5- نقشه مقاطع طولی و عرضی و کلیه نماها
4- نقشه بام
نقشه فاز 2 معماری
این مرحله از نقشهکشی بسیار حساستر و مهمتر از دو مرحله قبلی است. چراکه در مرحله صفر و یک آمادهسازی لازم جهت تنظیم یک نقشه حرفهای انجامگرفته است. در این مرحله تمامی جزئیات پروژه بهصورت کامل مشخص میشود و در اختیار کادر اجرایی پروژه قرار میگیرد. کادر اجرایی با دریافت اطلاعات کامل از نقشه فاز 2 معماری میتواند بهترین برنامهریزی را برای اجرای پروژه، طراحی ویلا و طراحی برج باغ داشته باشد.
- حساسیت بسیار بالا این مرحله باعث میشود تا توصیه کنیم حتماً در هنگام اجرایی و تنظیم طراحی نقشههای فاز دو از متخصصان و کارشناسان خبرهای که در این زمینه فعالیت دارند، کمک بگیرید.
- متخصصانی با استفاده از اطلاعات بسیار مهمی که در این مرحله حساس به دست میآورند میتوانند مشخص کنند که یک پروژه معماری برای اجرایی شدن چقدر زمان نیاز دارد، هزینه نهایی آن چقدر است و بهترین شیوه برای اجرای این طرح کدام است؟
- نقشه فاز 2 معماری مشخصات کلی و شکل ظاهری و باطنی سازه شما را مشخص خواهد کرد.
1-نقشه محوطه (سایت پلان) با مقیاس حداقل 1:100 شامل اطلاعات زیر:
1-1-علامت شمال
1-2-موقعیت استقرار ساختمان ها،خیابان ها،توقفگاه خودروها و مسیرهای عبور و مرور عابرین و وسیله نقلیه
1-3-خطوط اصلی طرح معماری ، ترازها و رقوم ارتفاعی کف تمام شده خیابان ها و پیاده روها طبق نقشه مصوبه شهرداری
1-4-اندازه گذاری کامل ابعاد و فواصل ساختمان،زمین،نورگیرها،برحسب متر طول و طبق نقشه مصوبه شهرداری
1-5-درج محورها و علامت مقاطع و درز انقطاع
1-6-طرح اجرایی فضای سبز(حیاط سازی) و جزئیات مربوطه
1-7-جزئیات طرح محوطه شامل : دیوارهای حائل،دسترسی ها،محل دیزل ژنراتور اضطراری برق(چنانچه در محوطه است)
2- اصول طراحی نقشه طبقات به تفکیک هر طبقه، با مقیاس حداقل(1:50)،شامل اطلاعات زیر:
2-1-محورهای اصلی و فرعی ساختمانی و فواصل آنها بر حسب متر طول
2-2-طرح معماری طبقه مورد نظر
2-3-اندازه گذاری کامل طبقه مورد نظر و ترازها با توجه به نقشه مصوب شهرداری
2-4-مساحت و کاربری فضاهای مختلف طرح،همراه با نمایش وسایل مختلفی که می باید در محل های خاص نصب شوند(وسایل خدمات بهداشتی،…،وسایل تاسیساتی)
2-5-انطباق نقشه های سازه با طرح معماری(ستون ها،بادبندها،درزهای انقطاع،درزهای انبساط،…)،با توجه به انواع مصالح مصرفی
2-6- انطباق نقشه های تاسیسات برق و مکانیک با طرح معماری
2-7-پله ها(ابعاد،جهت،تعداد،پاگرد،…)
2-8-ابعاد درب ها،پنجره ها و مرجوعات دسته بندی درها و پنجره
2-9-نقشه مربوط به سقف های کاذب و طبقه بالا با ذکر مصالح و نوع سقف و ارتفاع مفید آن از کف
2-10-خطوط نماینده جهت دید مقاطع
2-11-مرجوعات مربوط به جزئیات اجرایی و بزرگنمایی سرویس ها،آشپزخانه ها، پلکان و غیره
3-پلان خرپشته ،بامقیاس حداقل (1:50) شامل اطلاعات زیر:
3-1-محور های اصلی و فرعی ساختمان و فواصل آنها بر حسب متر طول
3-2-رقوم ارتفاعی سطح
3-3-اندازه گذاری کامل
3-4-انطباق نقشه های سازه و تاسیسات با نقشه های معماری و ملاحظات مربوطه
3-5-مرجوعات مربوط به جزئیات اجرایی
4-نقشه بام، با مقیاس حداقل (1:50) ،شامل اطلاعات زیر:
4-1-محور های اصلی و فرعی ساختمانی و فواصل آنها بر حسب متر طول
4-2-رقوم های نماینده: ارتفاع سطح(و یا سطوح بام ها) ، ارتفاع دست اندازها
4-3-اندازه گذاری کامل نقشه بام و جرئیات اجرایی
4-4-خطوط شیب بندی ، جهت و میزان شیب
4-5-ملاحظات سازه (درز انبساط ،…) و تاسیسات مکانیکی (هواکش ها ،دودکش ها، منبع انبساط ،…) و تاسیسات برقی (آنتن ها، مدارهای تغذیه،…)
4-6- محل آبروها
4-7- مصالح مصرفی و پوشش نهایی بام
4-8-مرجوعات مربوط به جزئیات اجرایی
6-نقشه کلیه نماها ، با مقیاس حداقل(1:50) شامل اطلاعات زیر:
6-1-محورهای اصلی و فرعی ساختمانی
6-2-رقوم ارتفاعی کف کلیه طبقات ،بام و یا بام ها
6-3-اندازه گذاری نقشه نما یا نماها و جزئیات اجرایی در صورت لزوم
6-4-نحوه انطباق با طرح و نقشه های سازه (ستون ها ،بادبندها،درزهای انبساط،…)درج انواع مصالح مصرفی و ملاحظات مربوط به طرح های تاسیسات برقی و مکانیکی
6-5-درب ها ،پنجره ها و مرجوعات دسته بندی درها و پنجره
5-نقشه مقاطع طولی و عرضی،با مقیاس حداقل (1:50) شامل اطلاعات زیر:
5-1-محورهای اصلی و فرعی ساختمانی
5-2-ملاحظات مربوط به طرح های سازه ،تاسیسات برقی و مکانیکی
5-3-اندازه گذاری کامل نقشه مقطع و جزئیات اجرایی
5-4-رقوم ارتفاعی پله ها و پاگردها
5-5-مرجوعات مربوط به جزئیات اجرایی ، بزرگنمایی برش دیوار و دسته بندی درب ها و پنجره ها
مراحل تهیه نقشه های فاز 2
7-نقشه های مربوط به جزئیات اجرایی فضاها و جزئیات ساختمانی و جدول نازک کاری ، مقیاس حسب مورد (1:25 الی 1:1)
7-1-ترسیم برش دیوار(Wall Section) از روی پی لغایت بام شامل اندازه گذاری کامل، تراز طبقات و مرجوعات مربوط به جزئیات اجرایی
7-2-مقطع پلکان ها و پلان های آنها با ذکر تراز های مربوطه ، اندازه گذاری و مرجوعات مربوط به جزئیات اجرایی
7-3- نقشه ها ، مقاطع و نماهای داخلی با اندازه های لازم در مورد فضاهای بهداشتی ، آشپزخانه ها شامل اطلاعات مربوط به محل و مشخصات استقرار وسایل (گاز,یخچال،سینک،لباسشویی و غیره) و نوع و نحوه بکارگیری مصالح ساختمانی (نازک کاری) و سایر جزئیات ساختمانی ذیربط (عایق کاری ها ،…)
7-4-جزئیات مربوط به سقف های کاذب
7-5-نقشه درب و پنجره ها با ذکر جنس و تعداد آنها
7-6-جزئیات و جداول دسته بندی انواع درها و پنجره های بکار رفته در طرح
7-7-جزئیات مربوط به درز انبساط در کلیه محل های لازم
7-8-جزئیات مربوط به دیوارهای حائل محوطه و رمپ
7-9-جزئیات نصب سنگ در نما (چنانچه در نماسازی از سنگ استفاده می گردد)
7-10-جداول نازک کاری شامل اطلاعات مربوط به دیوارها ،سقف،سقف های کاذب، انواع کفسازی ، ازاره ، قرنیز و …
نمونه نقشه فاز 2 اجرا شده
تفاوت طراحی نقشه فاز ۱ وطراحی نقشه فاز ۲ معماری
برای اینکه بتوانید بهتر با نقشه فاز دو معماری آشنا شوید، لازم است تا تفاوت طراحی نقشه فاز ۱ و ۲ معماری را بدانید. در این باره باید بگوییم که نقشههای فاز یک معماری نقشههایی هستند که تنها کلیات پروژه را مشخص میکنند و عاری از جزئیات هستند. در مقابل نقشههای فاز تمامی جزئیات لازم برای ساخت و اجرایی پروژه را در خود جای دادهاند.
شما با استفاده از نقشههای فاز یک تنها میتوانید مجوزهای لازم را اخذ کنید، بههیچعنوان نمیتوانید پروژه خود را اجرایی کنید. به عبارتی میتوان گفت که اجرایی کردن پروژه تنها با در دست داشتن نقشههای فاز دو معماری امکانپذیر است.
طراحی فاز یک معماری نیز یک مرحله بسیار مهم است چراکه تعیین میکند سازه شما چگونه باشد و چه ویژگیهایی داشته باشد. به عبارتی میتوان گفت کلیات ساختمان شما در این مرحله با استفاده از نمادهای خاص مشخص میشود. اما این نقشه جزئیات مشخصی ندارد. به عبارتی میتوان گفت که جزئیات در مراحل بعدی تکمیل میشود. کلیات تنظیمشده در این مرحله نشان میدهد که سازه شما بهطورکلی از چه قسمتهایی تشکیلشده است.
در این طراحی فاز 1 تمامی اطلاعاتی که در فاز صفر کسبشده است با کمک نمادهای خاص معماری بر روی کاغذ پیاده میشود تا برای دریافت مجوزهای لازم به شهرداری و مراجع مربوطه ارسال شود. تیم سازنده و اجرایی با استفاده از این نقشه که از پلانها، نماها و مقاطع هستند، اطلاعاتی کلی در رابطه با روند کار خود به دست میآورند.
نیازمندیهای نقشه فاز 2 معماری
نرمافزار برای ترسیم نقشه فاز دو
نقشهکشی یک هنر است که با تخصص و مهارت آمیختهشده است، درنتیجه انتظار میرود تا شما بهعنوان یک معمار یا نقشهکش مهارت کافی درزمینهٔ با نقشهکشی را داشته باشید و بتوانید با یک سری نرمافزار خاص کارکنید. اتوکد یکی از مهمترین نرمافزارهایی است که انتظار میرود هر مهندس معماری و عمران کار کردن با آن را بلد باشد. به همین دلیل گفته میشود که بهترین نرمافزار برای ترسیم نقشه فاز دو، نرمافزار اتوکد است. برای اجرایی این نقشه نیاز است تا فرد مهارت کافی درزمینهٔ با این نرمافزار داشته باشد و بتواند با تمامی قسمتهای آن کار کند.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی در مورد نرمافزارهای مناسب برای ترسیم نقشه فاز دو کلیک نمایید.
گروه مهندس طراح نقشه فاز ۲
ازآنجاییکه طراحی نقشه فاز۲ مهمترین مرحله در طراحی نقشه ساختمان در نظر گرفته میشود، همواره این سؤال مطرح خواهد شد که بهترین مرکز برای طراحی نقشه فاز ۲ کدام است؟ یا بهعبارتدیگر برای دریافت این خدمات به کدام مراکز معتبر باید مراجعه کرد؟
در پاسخ به این سؤال بسیار مهم باید بگوییم که باوجود شرکتهای معماری بسیاری که در سراسر ایران به ارائه خدمات میپردازند، توصیه میشود که از شرکت آروینس که یکی از بهترینها در این زمینه است کمک بگیرید.
این مجموعه به دلیل دارا بودن متخصصانی خبره که هر کدام سابقه طولانی و درخشانی در این زمینه دارند، میتواند بهترین طرحهای معماری را برای علاقهمندان تنظیم و اجرا کند.
جهت مشاوره می توانید با شماره ذیل تماس بگیرید . یا از طریق واتساپ پیام بگذارید. 09120737242
تبدیل نقشه فاز 1 به فاز 2
برای تهیه و طراحی نقشه فاز 2، کافی است مراحل زیر را با دقت و مهارت بالا انجام دهید:
- در مرحله اول سازه ساختمان را مشخص کنید و ستون گذاری آن را در پلان انجام دهید. ستونها را بهدقت اندازهگیری و آکس بندی کنید.
- نامگذاری ستونها را انجام دهید. طریقه نامگذاری ستونها به این صورت است که ستونهای یک ردیف را با حروف انگلیسی A، B، C، D و ردیف دیگر را بهصورت عددی نامگذاری کنید. درنهایت هر ستون باید بهصورت A1، A2، A3 و… نامگذاری شوند. دیوارها را نازککاری کنید.
- حالا نوبت فاز دو کردن دستگاه پلهها است. تعداد پلهها را مشخص کنید و کد ارتفاعی قسمتهای لازم را در پاگرد هر طبقه قرار دهید. نردهها را در پلان جهت جلوگیری از سقوط افراد قرار دهید. جهت پله، خط برش پله و شمارهگذاری پلهها را انجام دهید.
- در این مرحله شما با کف سازی و سقف سروکار دارید. کف سازی تمامی قسمتهای خانه مانند کف سازی آشپزخانه، کف سازی سرویسهای بهداشتی، کف سازی اتاقخوابها و… را انجام دهید. اندازه و ابعاد موزاییک و سرامیکهای انتخابی معمار، حتماً باید در پلان بهطور کامل ذکر شود. بهطور مثال سرامیک 30*15
- سقفها را بهصورت خطچینهای منظم نشان دهید.
- بعد از مشخص کردن سقف نوبت به تیپ بندی درب و پنجره هست. ابعاد و اندازه و کلیه اطلاعات موردنیاز برای درب و پنجره را در پلان ذکر کنید.
- نمای ساختمان و مقطع را ترسیم کنید.
- وال سکشنها یا شیب بندی بامها را در نقشه خود مشخص کنید. این شیب بندی جهت نمایش محل آبروها است.
- در برخی موارد برای نمایش بیشتر جزئیات نیاز به بزرگنمایی قسمتهایی از پلان میباشد که در ادامه بهطور مفصل آن را بررسی خواهیم کرد.
- درنهایت پلان فونداسیون و پلان تیرریزی را رسم کنید.
چرا نقشههای طراحی فاز 2 از اهمیت بالایی برخوردار هستند؟
نقشههای طراحی فاز 2 شامل تمامی نقشههایی هستند که بهمنظور اجرا و پیادهسازی بنا به پیمانکار داده میشوند. در این نقشهها تمامی جزئیات و اندازهها بهطور دقیق ذکر میشوند.
ممکن است برای شما نیز سؤال پیش بیاید که چرا این نقشهها از اهمیت بالایی برخوردار هستند؟ در این پاسخ به این سؤال باید گفت همانطور که تعریف نقشههای طراحی فاز 2 بیان میکند، این نقشهها مستقیماً مورداستفاده برای اجرا و ساخت بنا قرار میگیرند و در صورت رخداد هرگونه خطا در آنها ممکن است استانداردهای لازمه نقض شود و خسارات مالی به بار بیاید.
درواقع اگر این نقشهها با اصول تعیینشده و دقت کافی طراحی نشوند، مجوز ساخت داده نمیشود و هزینههای اضافه بر سازمان ایجاد میشود.
جدیدترین مصوبههای مربوط به نقشه فاز 2
- کنترل موردنیاز نقشههای فاز 2 توسط شرکتهایی که صلاحیت کافی دارند و رتبه آنها به نسبت بالا است، انجام میشود تا کوچکترین ابهامات و خطایی در این نقشهها وجود نداشته باشد. تعیین صلاحیت این شرکتها توسط نظاممهندسی انجام میشود. باوجوداین مصوب روند بوروکراتیک بررسی در نظاممهندسی منتفی میشود.
- بررسی نقشهها و تطابق دادن آنها با ضوابط و قوانین مربوطه به عهده ناظر نیست و این دو مسئله بهصورت جداگانه پیگیری میشوند.
- درصورتیکه قرار بر اصلاح نقشه فاز 2 باشد، این اصلاح توسط کارشناس حداکثر ظرف مدت یک ماه باید انجام شود. در صورت گذشت این بازه زمانی برای دریافت پروانه کار دوباره باید اقدام شود. دقت داشته باشید در صورت نیاز به دریافت مجدد پروانه کار، تغییرات باید مطابق آخرین ابلاغیهها نیز باشد.
مجوز ساخت چگونه گرفته میشود؟
وقتی طراحی تمامی نقشهها و پلانها به پایان رسید، این طرحها بهمنظور دریافت مجوز ساخت باید مجدد موردبازنگری و بررسی دقیق ارگانهای مربوطه قرار بگیرند تا درنهایت در صورت تأیید مجوز ساخت آن از شهرداری گرفته شود.
در نظر داشته باشید چنانچه نکاتی لازمه که قبلاً به آن اشاره کردیم در این پلانها رعایت نشود، نقشهها مورد تأیید قرار نمیگیرند.
عدمتأیید نقشهها، علاوه بر اینکه هزینههای اضافه برای سازنده به دنبال خواهد داشت زمان اجرای پروژه ساخت را افزایش میدهد.
در طراحی نقشههای فاز 2 باید به چه نکاتی توجه کرد؟
برای داشتن یک نقشه فاز 2 اصولی و استاندارد باید تمامی نکاتی که در ادامه به آن اشاره میکنیم، رعایت شود:
-
- آکس بندی ستونها و انجام اندازهگیریهای دقیق آنها
- انجام اندازهگیریهای دقیق فضای داخلی و خارجی
- تعیین کردن کاربرد هر فضا و یا بهاصطلاح مبلمان کردن هر قسمت
- تعیین مکان دقیق درب و پنجرههای سازه هم در پلان و هم در بنا
- درج کامل تیپ بندی درب و پنجرههای سازه
- نمایش کف سازی فضاها و تعیین جنس و ابعاد کف
- نمایش و ذکر تمامی نکات و جزئیات لازم برای سازه پله مانند تعداد پلهها، نقطه شروع و پایان آن، مقطع پله و…
- نمایش کدهای ارتفاعی هر قسمت از سازه
- نمایش خط مقطعهای طولی و عرضی بهطور دقیق در نقشه
- تهیه و طراحی جدول نازککاری
- نمایش رمپها ( ترازبالا به ترازپایین) در پلان
- طراحی نما و مقطع بهطور دقیق و ذکر اندازهگیری، تیپ بندی درب و پنجره، تعیین جنس مصالح
بزرگنمایی قسمتهایی از پلان فاز 2 یا LAYOUT
همانطور که قبلاً به آن اشاره کردیم در برخی موارد برای اینکه جزئیات پلان بهخوبی به نمایش گذاشته شود و درصد خطای آن در زمان اجرا کاهش پیدا کند، نیاز به بزرگنمایی قسمتهایی از پلان فاز 2 میشود.
معمولاً در این بزرگنماییها سعی میشود جزئیات مهم و خاصی مانند نوع کف سازی، جنس لایههای دیوار، مبلمان و غیره بهخوبی دیده شود. معماران بهطورمعمول این بزرگنماییها را برای قسمتهایی مانند سرویس بهداشتی، حمام، پلهها و آشپزخانه انجام میدهند.
نقشههای فاز 2 توسط چه کسانی طراحی میشود؟
همانطور که تاکنون دریافتید طراحی نقشههای فاز دو نیاز به دانش و مهارت کافی دارند بنابراین این طراحیها تنها باید توسط مهندسان معمار مجرب انجام شوند. مهندسان معمار تمامی جزئیات موردنیاز برای اجرا طرح را باید در پلانها لحاظ کنند
طراحی نقشه فاز 2 شامل چه مواردی میشود؟
طراحی فاز 2 معماری شامل مواردی چون پلان موقعیت ملک، پلان تأسیسات الکترونیکی و مکانیکی، پلان اندازهگیری و تیرریزی، کفسازی و غیره میشود.
چرا نقشه فاز 2 معماری مهمترین مرحله میباشد؟
نقشههای فاز ۲ سازه از حساسیت بالایی برخوردارند چراکه کادر اجرایی با دریافت اطلاعات کامل از نقشه فاز 2 معماری میتواند بهترین برنامهریزی را برای اجرای پروژه شما داشته باشد.
نیازمندیهای نقشه فاز 2 معماری چیست؟
ابتدا یک متخصص خبره و باتجربه در این زمینه سپس انتخاب نرمافزارهای مربوطه و فناوری روز دنیا از پیشنیازهای طراحی نقشه فاز دو معماری میباشد.